Inget är som väntans tider. Jag bara väntar och väntar på att få höra något från vårdcentralen på hur de kan hjälpa mig med ryggen. Detta är inte roligt längre. Hur svårt kan det vara? Det är i alla fall tur att jag har möjlighet att jobba hemifrån där jag kan ligga och jobba när inte ryggen orkar sitta upp.

Men jag låter inte ryggen stoppa mig. I helgen tog jag en tur med syster och gudsöner till Parken Zoo. Lite småtrevligt för där har jag inte varit på tretton år, men lite tragiskt att se att det har blivit sämre där. Det var en så vacker park minns jag som barn, nu är det slitet och inte lika mysigt. Kul i alla fall att umgås med syster och gudsöner.

Kämpar annars på med mat och vikten. Försöker motivera mig själv att kämpa på men det är inte lika lätt utan stöttning. Märker hur mycket maten kommer i kläm beroende på hur jag mår. Har inte känt någon inspiration till matlagning, men idag blev jag så himla sugen på kalops. Så efter jobbet for jag till affären och köpte grytbitar och så var det bara att koka och vänta. Men åh så gott det blev! 🙂 Tur att det blev två matlådor så jag kan njuta av den fler gånger.

Upp med hakan och kämpa vidare!

/Malusken!